In april heeft onze partner Richmond Interiors de prachtige pop-up champagnebar van Moët & Chandon mogen voorzien van meubels en accessoires die wij samen aanbieden. De pop-up champagnebar is 11 dagen open geweest en trok veel bekijks met de onverwachte acts van balletdanseressen, een brassband en glazenwassers die in dansers transformeerden. Naast de legendarische en verrassende acts, maakten de meubels de luxueuze uitstraling van de champagnebar compleet. Benieuwd hoe onze meubels de pop-up bar hotel chique en stijlvol maakte? Lees verder en laat je inspireren!

DUMAN BARSTOELEN AAN DE BAR

Het Moët & Chandon Canal House bestaat uit een prachtige grote bar en een living room. Om de aandacht naar de grote bar te trekken is door stylist Buro Foelie gekozen voor een groot aantal Duman barstoelen in white bouclé. De witte barstoel met gouden onderstel straalt luxe uit en zorgt direct voor een stijlvol interieur. Naast dat de barstoel er prachtig uitziet, heeft het ook een heerlijk zitcomfort. Ben jij nog op zoek naar een elegante barstoel voor in jouw interieur? Dan is de Duman barstoel een perfecte stoel voor jou! Naast de barstoel, is de Duman er ook als counterstoel. De Duman counterstoel is net iets lager dan de barstoel en is daardoor perfect voor aan jouw kookeiland.

LUXHOM IN DE LIVING ROOM

De hotel chique en stijlvolle collecties van LuxHom zijn ook terug te zien in de living room van het Moët & Chandon Canal House. De living room is ingericht met verschillende witte meubels in combinatie met gouden details. Door het gebruik van verschillende materialen en structuren, is er een huiselijke en warme sfeer gecreëerd. De verschillende meubels in white bouclé geven de ruimte een unieke uitstraling. Door de gouden details daarnaast goed naar voren te laten komen, passen de items perfect bij de sfeer die Moët & Chandon wilden creëren in hun champagnebar. Ook verliefd geworden op de hotel chique uitstraling van de items van LuxHom? Laat je dan verder inspireren op ons onze socials.

Fotografie: Koen van der Lee

×