curl --location -g 'https://www.richmondinteriors.nl/restapi/RISServices/public/products/details//' \ --data '' White Bouclé - De meest trendy stof voor ieder interieur | LuxHom
Coco Chanel zag het al in de jaren ’50, de elegantie van de white bouclé stof. Dankzij deze iconische ontwerpster werd de bouclé stof wereldberoemd. Daar waar Chanel de stof veel gebruikte als luxe stof voor onder andere mantelpakjes, is de stof nu een enorme trend in de interieurwereld. Wij snappen wél dat deze trend een comeback heeft gemaakt. Het is tijdloos, heeft een luxueuze uitstraling en staat super sfeervol!

De stof bouclé

Momenteel is de stof white bouclé booming en komt het terug in veel interieurs. De stof bouclé is naast wit ook in genoeg andere kleuren verkrijgbaar. LuxHom heeft enkel white bouclé in de collectie. Het woord bouclé is afkomstig uit het Frans en betekent ‘lus’. De stof bestaat uit los geweven patronen, draden en lussen. Deze patronen zijn gemaakt van verschillende soorten stof zoals katoen en wol. Bouclé stof staat dan ook bekend als onregelmatige stof waarop hobbeltjes en kleine lussen duidelijk zichtbaar zijn.

Dankzij de structuur, ziet de stof er levendig uit. De luxe stof is lekker zacht, kreukvrij, slijtvast en ziet er bovenal aaibaar uit. Wij snappen het als je niet van deze lekkere stof kunt afblijven! White bouclé maakt van ieder meubelstuk een echte eyecatcher!

WHITE BOUCLÉ MEUBELS COMBINEREN

LuxHom heeft verschillende meubels met de luxe white bouclé stof in de collectie. Bij LuxHom vind je banken, stoelen, fauteuils maar ook kussens en poefjes met white bouclé stof. Om mee te gaan met deze stijlvolle trend, raden wij aan om dit item te combineren met andere materialen en eenvoudige accessoires van effen kleuren. Hiermee wordt het white bouclé item de echte blikbanger van de ruimte. De verschillende texturen zullen zorgen voor een warm en behaaglijk interieur.

In de meubels van LuxHom zie je het al veel terugkomen, maar het is prachtig om de white bouclé stof te combineren met materiaalsoorten zoals messing en koper. Hiermee wordt de luxueuze uitstraling van de stof extra naar voren gehaald. Door te kiezen voor een white bouclé bank, breng je de woonkamer tot leven met een stijlvol en elegant meubelstuk. Kortom, white bouclé meubels zijn stijlvol, tijdloos en daardoor perfect te combineren met heel veel materialen. Deze zachte stof wil je in je interieur!

WHITE BOUCLÉ ONDERHOUDEN

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de zachte en mooie white bouclé stof. Daarom raden wij aan om de bouclé meubelstukken voor gebruik te impregneren. Hierdoor zal de stof vuilafstotend zijn. Mochten er toch vlekken in de stof ontstaan, is het van belang om dit voorzichtig te verwijderen en vooral niet te wrijven. Door deze tips op te volgen, zal jij zo lang mogelijk kunnen genieten van de prachtige stijlvolle white bouclé items. Helemaal enthousiast geworden over white bouclé meubels? Neem dan snel een kijkje in onze Bouclé collectie. Laat je inspireren en combineer de trendy stof met andere materialen voor een sfeervolle uitstraling!

×