curl --location -g 'https://www.richmondinteriors.nl/restapi/RISServices/public/products/details//' \ --data '' Duurzaamheid | LuxHom | LuxHom

Onze doelen

Onze toewijding aan het aanbieden van de mooiste designs heeft zich uitgebreid tot het maken van verantwoorde duurzame keuzes die onze impact op mens en planeet minimaliseren. Vanaf 2022 concentreren we ons samen met onze partner op zo duurzaam mogelijk te worden zonder de kwaliteit te verminderen.

Verantwoord produceren

Samen met onze partners hebben wij het doel om in 2030 het gebruik van niet hernieuwbare materialen en grondstoffen in onze collectie aanzienlijk terug te dringen en volledig te vervangen door gerecyclede en hernieuwbare alternatieven. We zijn bereid andere keuzes te maken om onze planeet met het grootst mogelijke respect te behandelen. We geloven dat elke stap op weg naar dit doel even belangrijk is als het doel zelf – en deze vooruitgang is dan ook een van onze voortdurende aandachtspunten.

“We zijn toegewijd om duurzaamheid een onderdeel te maken van onze identiteit, zonder onze service en kwaliteit te verlagen”.

Kwaliteit

Duurzaamheid betekent voor ons kwaliteit en producten die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Hoe langer iets meegaat, hoe minder de noodzaak om het te vervangen. Om ervoor te zorgen dat onze producten de tand des tijds kunnen doorstaan, vragen we onze fabrikanten pro-actief de kwaliteit van onze ontwerpen en de materialen uitvoerig te testen. Verder bestuderen en verwerken we de feedback van onze consumenten om zo toekomstige defecten te verminderen, of liever te voorkomen! Zij staan het dichtst bij eventuele problemen met onze ontwerpen. Hun mening, ervaring en eerlijke feedback stellen we erg op prijs.

Hergebruik

Is het tijd om je producten te vervangen voor LuxHom producten? Momenteel werken wij aan een samenwerking met een donatieplatform, waarbij je oude meubels een gelukkig tweede huis kunnen vinden. Hiermee maken we de cirkel rond.

Wij geven terug aan onze planeet

Binnenkort doneren wij elke maand een percentage van onze omzet aan een goed doel die in het teken staat van duurzaamheid.

Ontvang 10% korting

×