curl --location -g 'https://www.richmondinteriors.nl/restapi/RISServices/public/products/details//' \ --data '' Over ons | LuxHom

Wij zijn LuxHom

Wij worden geïnspireerd door een passie voor design, kwaliteit en uitmuntende service. Begonnen in Amsterdam met het doel om onze producten en services te verstrekken tot de hoeken van de wereld waar onze inspiraties vandaan komen. De wereldwijde inspiraties van de luxe uit Dubai tot de innovaties uit Tokyo en het design uit Milaan, gecombineerd met de creativiteit uit Amsterdam zijn een gedeelte van de internationale invloeden achter de trendy en toch tijdloze meubels, verlichting en accessoires van LuxHom. Een breed productassortiment in een groot aantal verschillende stijlen stelt ons in staat om tegemoet te komen aan de persoonlijke smaak van elke individuele klant.

Bekijk onze collectie

Wij werken samen met Nederlands mooiste interieurmerken

Sinds het begin hebben wij samenwerkingen gehad met Nederlands grootste interieur designers en High-end interieurmerken om creativiteit te bundelen, innovatie te omarmen en zo de meest perfecte collecties te kunnen uitbrengen.

Wij werken mee aan geweldige projecten

Naast het creëren van een thuis waar je in luxe tot rust kan komen bedienen wij ook een diverse business klantenkring: van interieurontwerpers en stylisten tot chique hotels en luxe restaurants tot moderne kantoren en trendy appartementencomplexen.

Ontdek meer over onze projecten

Wij geven terug aan onze planeet

We ondernemen actie om onze impact op de planeet te verminderen. Zo hebben wij een geweldige start gemaakt door de hoofdvestiging in Amstelveen volledig op duurzame energie te laten draaien. In ons assortiment is het ook terug te zien in de duurzame grondstoffen die wij gebruiken voor een gedeelte van het assortiment. Daarnaast doneren wij elke maand een percentage van onze omzet aan een goed doel dat in het teken van duurzaam staat.

Ontdek meer over onze duurzaamheidsplannen

Wij houden van onze community

Ons grootste doel is om mensen verliefd te maken op hun interieur. Niets maakt ons dan ook gelukkiger dan het zien van blije mensen die onze producten laten zien in hun huis. 

Ontvang 10% korting

×