Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Als je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze niet meer aanpassen. Je kunt wel je contact- en bezorggegevens wijzigen – ga dan naar mijn bestellingen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, zolang het artikel niet voor verzending wordt klaargemaakt of verzonden is.

Je kunt bestellingen die één product bevatten vóór verzending annuleren door naar 'Mijn Account' en 'Mijn Bestellingen' te gaan. Als de optie om te annuleren ontbreekt, kun je contact met ons opnemen. Wij annuleren jouw bestelling en betalen het volledige bedrag terug of informeren je over de volgende stappen. Zo eenvoudig is het.

Annuleringen die worden aangevraagd nadat we jouw artikel(en) hebben verzonden, kunnen worden gedaan op het moment dat jouw artikel(en) geleverd worden - hiervoor kun je de levering weigeren en vragen wij je om binnen 14 dagen contact met ons op te nemen. Zodra je ons op de hoogte hebt gebracht, informeren wij je over het vervolg. Zodra het product bij ons terug is, krijg je het volledige bedrag terugbetaald (inclusief de oorspronkelijke leveringskosten, maar minus eventuele retourkosten).

Wat als ik niet tevreden ben?

Ben je niet tevreden? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op en we laten weten hoe je deze kan retourneren of een afhaalmoment kunt regelen. Zodra het bij ons terugkomt, zullen we je terugbetaling regelen (inclusief verzendkosten, maar minus de eventuele retour- of ophaalkosten).

Wat als ik een beschadigd of verkeerd item ontvang?

Het is belangrijk dat je de bestelling bij bezorging controleert, want we vragen je om een formulier te tekenen waarin staat dat het in goede staat is bezorgd. Ben je niet tevreden? Laat het onze bezorger weten of noteer het op het formulier en neem contact met ons op.

Ons quality team controleert je meubels om er zeker van te zijn dat ze aan de beste eisen voldoen voordat we ze opsturen. Het kan voorkomen dat we iets missen of je een verkeerd item hebben gestuurd, laat het ons dan binnen 14 dagen weten. Het helpt als je een aantal foto’s stuurt van de schade of andere problemen. Ons team beoordeelt je klacht en laat je weten hoe je een item kunt retourneren of een afhaalmoment kunt regelen. Je krijgt dan een volledige terugbetaling, we regelen een reparatie of we bestellen een nieuw item voor je.

Om het te kunnen ophalen, moet het product wel gedemonteerd en opnieuw verpakt zijn.

Hoeveel betaal ik voor een retourzending?

Als je een artikel moet retourneren omdat het defect is of omdat wij iets verkeerd hebben gedaan, brengen we geen kosten in rekening voor het retourneren en ophalen. Maar als je een artikel retourneert omdat je van gedachten bent veranderd, brengen we de onderstaande kosten in rekening. De retourkosten zijn gebaseerd op het subtotaal van de items die je wilt retourneren.

Retourkosten

< €50 €8

€50 - €149.99 €17

€150 - €249.99 €27

€250 - €349.99 €35

€350 - €499.99 €45

> €500 €60

Als je de hele bestelling retourneert, krijg je een volledige terugbetaling, inclusief bezorgkosten en exclusief de retourkosten. Als je slechts een deel van je bestelling retourneert, betalen we de kosten van die artikelen en de bezorgkosten terug, exclusief de retourkosten.

Zelf terugbrengen
Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling zelf terug te brengen naar ons magazijn in Amstelveen om kosten te besparen. Mail ons naar service@luxhom.nl en ontvang een e-mail met instructies over hoe je de bestelling kan terugbrengen.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Om veiligheidsredenen kunnen wij alleen een terugbetaling doen naar de originele betaalmethode waarmee je de bestelling geplaatst hebt of je kan een voucher voor het zelfde bedrag ontvangen.

Ideal
- Verwerking: Binnen 3 werkdagen
- Wanneer krijg ik het geld terug? Binnen 3-5 werkdagen

Overschrijving
- Verwerking: Binnen 3 werkdagen
- Wanneer krijg ik het geld terug? Binnen 2-30 dagen*

Creditcard
- Verwerking: Binnen 3 werkdagen
- Wanneer krijg ik het geld terug? Binnen 2-30 dagen**

PayPal account
- Verwerking: Binnen 3 werkdagen
- Wanneer krijg ik het geld terug? Binnen 5-7 dagen

PayPal kaar
- Verwerking: Binnen 3 werkdagen
- Wanneer krijg ik het geld terug? Normaliter binnen 5-7 dagen***


* Het verschilt per bank. Je kunt het restitutiebeleid bekijken bij de algemene voorwaarden van je bank.

** Het verschilt per bank. Je kunt het restitutiebeleid bekijken bij de algemene voorwaarden van je bank.

*** Maar het kan tot 30 dagen duren. Je kunt het restitutiebeleid bekijken bij de algemene voorwaarden van je bank.

Ontvang €10 korting

×