Samenwerken met LuxHom

LuxHom Business is het platform binnen LuxHom dat gespecialiseerd is in het leveren van meubels voor interieurstylisten, projectinrichters, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en zakelijke gebruikers in binnen- en buitenland. Met onze luxe meubelen, verlichting en accessoires hebben wij prestigieuze hotels, restaurants, clubs, appartementencomplexen en winkels voorzien van de beste interieur designs

Wij helpen u graag bij het ontwerpen en inrichten van uw projecten. Hieronder vindt u enkele voordelen die wij bieden. Bij vragen staat ons toegewijde verkoop team voor u klaar.

GROTE VOORRAAD

Wij hebben 95% van onze collectie op voorraad, de meeste producten kunnen dus direct na bestelling worden verzonden. Onze afdeling logistiek zorgt ervoor dat alle bestellingen worden verwerkt, gecontroleerd op kwaliteit en klaargemaakt voor transport naar de plaats van levering.

WERELDWIJDE LEVERING

Waar ter wereld uw bedrijf of bedrijfsproject zich ook bevindt, wij bieden u ook de mogelijkheid voor internationale leveringen. Wij zullen ervoor zorgen dat in samenwerking met u alle logistieke operaties soepel zullen verlopen.

KWALITEIT SERVICE

Wanneer u besluit samen te werken met LuxHom zal u een vast contactpersoon binnen het LuxHom business team toegewezen krijgen, die u door het hele traject heen zal begeleiden en altijd paraat voor u zal staan. U krijgt ook toegang tot de tientallen nauwe samenwerkingen die we hebben lopen, van stylingteams tot het ontwikkelen van 3D-renders.

DUURZAAM

Met LuxHom heeft u een partner die aan de ecologische voetafdruk denkt. Zo hebben wij een collectie die volledig uit duurzame grondstoffen is gemaakt, zoals gerecycled plastic. En draait de
hoofdvestiging van LuxHom in Amstelveen op duurzame energie.

INKOOP VOORDEEL

Bij LuxHom kan u tegen aantrekkelijke prijzen de beste kwaliteit high-end meubelen, verlichting en accessoires inkopen. Vanaf het sluiten van een samenwerking komt u in aanmerking voor ons loyaliteit programma, die uw vaste LuxHom business contactpersoon nader zal uitleggen voor u.

BESTELLING PLAATSEN

Heb je een vraag over een eventuele samenwerking of een afname? Stuur een mail naar business@luxhom.nl voor een kennismaking en verdere begeleiding in het LuxHom Business traject.

Ontvang 10% korting

×