curl --location -g 'https://www.richmondinteriors.nl/restapi/RISServices/public/products/details//' \ --data '' Samenwerkingen | LuxHom | LuxHom

Richmond

Richmond Interiors is een groothandel in luxe meubels en accessoires. Een familiebedrijf waar warmte, korte lijntjes en flexibiliteit de hoofdrol spelen. Inspiratie voor onze collectie doen wij op tijdens onze reizen naar verschillende continenten, bezoek aan internationale beurzen en door altijd en overal oog te hebben voor luxe en opvallende items. Onze collectie voldoet altijd aan de meest actuele trends in de meubel- en interieurwereld. That’s a promise!

LuxHom Business Portal

In ons business portaal bieden wij een groter scala aan producten aan, om onze projecten te voorzien van verscheidenheid in creativiteit en de stijl. Onderstaande samenwerkingen zijn alleen beschikbaar in ons business portaal.

Zuiver

‘Zuiver’ betekent voor ons fris, puur en authentiek design voor iedereen, maar niet zomaar iedereen. We zijn gestart in 2011 en gevestigd in Westzaan, een klein dorpje ten noordwesten van Amsterdam. We geloven dat creativiteit de wereld comfortabeler maakt en een wereld creëert die we ons nooit hadden voorgesteld. Maar de belangrijkste plek van allemaal zal altijd thuis zijn. Jouw toevluchtsoord waar je tot rust kan komen en helemaal jezelf kan zijn. Met onze eigentijdse collectie meubelen, verlichting en accessoires transformeren we toekomstgerichte materialen, vernieuwende designideeën en ontwerpen naar elk huis, om deze zo comfortabel mogelijk te maken en jouw gevoel van thuis te definiëren. ... Tomorrow’s designs for today’s interiors.

Eigentijds design en goed gemaakte producten, zijn de redenen dat we doen wat we doen. Onze aanpak is eenvoudig, maar de overtuiging erachter is groot. We willen dat onze producten méér zijn dan alleen meubilair. Het gaat ons om design en functie, maar ook om ervaringen, herinneringen, comfort, het alledaagse, het ongewone en het onverwachte.

Dutch Bone

Vanuit de behoefte aan een plek om te cocoonen, is in 2014 Dutchbone opgericht. Speciaal voor de verhalenvertellers, avonturiers en dewild at heart. Mensen die graag dinnerparty’s hosten voor vrienden en familie of juist lekker willen wegkruipen met een inspirerend boek of filmklassieker. Wij vinden daarom dat thuis een warme plek moet zijn –a place to warm your soul. Die warme sfeer creëren we met doordachte producten, geïnspireerd op vervlogen tijden. Kwalitatieve meubels, verlichting en accessoires boordevol karakter. Soms handgemaakt met kleine imperfecties, die juist zorgen voor een authentieke touch.

Thuis is de plek waar we samen met vrienden en familie genieten van lekker eten en mooie momenten delen onder het genot van een lach en een traan. We kunnen er helemaal onszelf zijn en even ontsnappen aan de waan van de dag. Die ongedwongen en warme sfeer brengen wij terug in het interieur. Met meubels, die niet alleen mooi zijn, maar ook uitnodigen om op te leven en niet zouden misstaan in een interieur uit de jaren 50, 60 of 70.

Ontvang 10% korting

×