Bezorgen

Voor 95% kunnen wij de bestellingen binnen 5 werkdagen naar onze verzendpartner sturen, waarna zij het pakket binnen 5 tot 14 werkdagen na aankomst leveren bij jou aan de deur.

Op dit moment staat er wereldwijd veel druk op leveringsdiensten. Als gevolg komen onze producten vertraagd de havens binnen, waardoor helaas ook jouw leverdatum kan veranderen of je bestelling vertraagd kan zijn. We doen er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen.

Bezorgkosten

De bezorgkosten zijn gebaseerd op een combinatie van het gewicht van de gehele bestelling en het subtotaal van de items in je winkelmandje voordat kortingen en kosten daarop zijn toegepast.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

POSTNL / DHL / DPD / JPHAARLEM

Je bestelling wordt binnen 5 tot 14 werkdagen bij jou geleverd nadat het bij PostNL, DHL of DPD is aangekomen. Op de dag van de levering ontvang je een e-mail dat je bestelling eraan komt. Was je op het moment van de levering niet thuis en is er geen briefje achtergelaten? Check dan de track & trace code om te kijken waar het pakket is geleverd (buren, pakketpunt, etc.) Indien het bij een pakketpunt is geleverd wordt het na 7 dagen retour gestuurd als het niet is opgehaald. In sommige gevallen is het niet mogelijk om je levering te wijzigen of een lokaal pakketpunt te kiezen vanwege het formaat van het pakket. De koerier levert het tot aan je voordeur.

Let op, verpakkingen worden niet meegenomen door de koerier en om logistieke redenen kunnen je items op verschillende tijdstippen en in verschillende pakketten geleverd worden.

Als gevolg van de drukte bij onze vervoerders, is het mogelijk dat de levering van je bestelling wat langer duurt dan je van ons gewend bent. We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Ophalen
Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling op te halen bij ons magazijn in Amstelveen. Selecteer “Bestellen & Ophalen” bij het afronden van jouw bestelling en ontvang via de mail een orderbevestiging. Zodra jouw bestelling klaar staat om opgehaald te worden, ontvang je nog een e-mail met instructies over hoe je de bestelling kan ophalen.

IN ÉÉN KEER LEVEREN
Waar mogelijk bieden we de mogelijkheid om je bestelling in één keer te leveren, zodat alle items op dezelfde dag aankomen. Handig, toch? Dit is mogelijk als:

- Alle items met dezelfde bezorgpartner worden bezorgd
- De verschillen in de verzendtijden niet te groot zijn

Maak je geen zorgen, je hebt ook de mogelijkheid om je levering niet samen te laten leveren en in plaats daarvan meerdere pakketten te ontvangen Als je voor standaard levering hebt gekozen, betaal je nog steeds slechts één keer bezorgkosten, zelfs als je de items op verschillende tijdstippen wil ontvangen.

Ontvang €10 korting

×